Gazdikereső kicsik :)

kicsik1

Ez az öt csöppség egy olyan cég udvarán született, ahol elég nagy járműforgalom zajlik, ráadásul anyukájuk egy veszélyes hulladéktárolóba szerette volna őket mindenáron elszállásolni. Ha ez még nem lenne elég, egy, a környéken portyázó kandúr két kicsit is megpróbált elvenni a mamájától. Nem szerettük volna, ha tragédiába torkollik a dolog, ezért inkább magunkhoz vettük őket – sajnos a mamájuk nem szelíd, így nélküle költöztek a picik. Őt a későbbiekben ivartalanítjuk.

A gyerekek szerencsére már szépen esznek, pár nap híján hat hetesek, nagyjából még egy hétig szeretnénk őket megfigyelés alatt tartani, de utána gazdikeresők lesznek 🙂 A felső sorban a kislányok, az alsóban a kisfiúk láthatóak.

Máris lehet értük tolongani, a leendő gazdik jelentkezését üzenetben várjuk a facebook oldalunkon, vagy a kecskemeticicamentok@gmail.com címen. Oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe.

Ezúton is köszönjük szépen Annának, hogy vigyázott rájuk, amíg elég nagyok lettek 🙂

Mivel jó étvágyú gyerekek, hálásak lennénk kiscicáknak való (nem junior, kitten!) eleségért, amit a Budai utcai Ebszervíz állatorvosi rendelőben átvesznek és megőriznek nekünk, illetve ha valaki anyagilag szeretné inkább segíteni az ellátásukat, a 10402506-25015506-00000000 (Környezetünk Állataiért Alapítvány) számlaszámon megteheti. A közleménybe kérjük, írjátok bele: “adomány – kiscicák”. Köszönjük szépen!

DSC_0553DSC_0555

DSC_0550DSC_0560DSC_0546