Elindult a weboldalunk!

Kedves Látogatóink!

Szeretettel üdvözlünk mindenkit vadonatúj weboldalunkon. Az oldal jelenleg próbaüzem jelleggel működik, reményeink szerint hamarosan galériával, dokumentumtárral és még több gazdikeresővel kibővülve várunk benneteket.

Addig is igyekszünk a legfontosabb történésekről beszámolni, melyek közül fő szerepe most az adóbevallási időszaknak van, amelynek kapcsán rendelkezni lehet az adó 1% felajánlásáról. Aki szeretne minket ilyenformán is támogatni, két év kihagyás után most végre újra megteheti!

A befolyt összeg túlnyomó részét a következő őszi lakossági ivartalanítási akciónkra fordítjuk, amelyet a cicákon kívül az eddigiekhez hasonlóan kutyákra, és idén először vadászgörényekre és nyuszikra is szeretnénk kiterjeszteni, hogy az ő gazdijaik is segítséget kaphassanak a felelős állattartáshoz. A fennmaradó részből balesetes vagy más okból SOS ellátásra szoruló cicák kezelési költségét fogjuk finanszírozni.

Kérjük, segítsetek, hogy mi is segíthessünk! Juttassátok el felhívásunkat minél több emberhez, melyet megtaláltok a macskamentő csoportunk facebook oldalán is.

Előre is köszönjük szépen!

adó 1% plakat